maandag 8 december 2014

Landal Hoog Vaals

Dankzij een actie van Remeha mochten wij een gratis weekendje Landal uitzoeken. Anne mocht beslissen waarheen en wanneer omdat zij haar zeilkamp vanwege faillissement misgelopen was.
Dus zij besloot dat het met haar verjaardag (6 december) moest gebeuren en aangezien zij voor haar verjaardag naar een hele grote Primark wilde en naar de kerstmarkt, besloten we dat we naar Essen zouden gaan. We zetten een paark in Brabant op de wishlist en Hoog Vaals en toen kregen we Hoog Vaals toegewezen!

Dus op 5 december was het zover, we gingen richting Vaals. Kinderen mee, hond mee en grote Sinterklaaszak mee!

Na tweeenhalf uur rijden kwamen we aan op bestemming, we werden heel vriendelijk te woord gestaan bij de receptie en toen was het tijd om ons huisje te gaan inspecteren, nr. 84.
 Het huisje zag er prachtig uit, heerlijk groot ook en tot groot genoegen van de kinderen zat er zelfs een afwasmachine in! Tot zeer groot genoegenn van mij waren de bedden opgemaakt en lagen er handdoeken klaar. Je weet niet, hoe heerlijk dat is, dat je aankomt en je bedden zijn al opgemaakt. Je kunt er als het ware zo in springen zou je willen ;-).

Hoog Vaals is een autovrij park, dus na het uitladen meteen de auto weggezet op de P, nog even langs het kampwinkeltje en toen was het tijd voor rust! Maar niet voor lang, want het is tenslotte 5 december! Na de soep was het tijd om het lekkers op tafel te zetten en ons hart vol verwachting te laten kloppen!
Sint moet ons erg lief gevonden hebben, want er stond een aardige zak bij de haardkachel!
Binnen no time waren we allemaal verwend met mooie kado's, zelfs aan Dika had de lieve Sint nog gedacht!
Toen was het tijd voor bed, alleen nog niet voor ons ouders, want wij hadden nog iets te doen, je raadt het al, slingers ophangen ;-)!
Zaterdagochtend heerlijke broodjes gehaald bij de kampwinkel, Anne wakker gezongen met nog meer kadootjes en na het ontbijt meteen door naar Essen, alwaar zij haar grootste kado in ontvangst kon gaan nemen, shoptegoed bij de Primark!
Na uren achter Anne gesjokt te hebben in de Primark was het eindelijk tijd voor de kerstmarkt. Essen is gewoon een heel gezellig stadje, leuke kerstmarkt, leuke winkelcentra en hele leuke mensen. Gewoon gezellig!!

Na ons avondmaal Bratwurst mit Pommes (een tip: als je bv. curry neemt over je worst, neem dan geen curry over je patat, want anders drijft alles in de curry!!) was het tijd om af te sluiten met gluhwein in een laarsje! Proost!
Moe maar voldaan kwamen we 's avonds weer bij ons huisje aan en wat vinden we daar voor onze voordeur?
Een kaart met een reep Toblerone, Anne's favoriet!! Van Landal voor Anne, hoe superlief is dat! Ze liep al met een smile van oor tot oor, maar nu helemaal, dat is nog eens leuk thuiskomen! Bedankt Landal Hoog Vaals!!!

Anne met haar buit ;-).

Zondag hebben de kinderen lekker gezwommen in het zwembad met glijbaan op het park en 's middags zijn we met z'n allen en Dika Vaals ingelopen, dat is heel makkelijk te doen vanaf het park. Het was koopzondag en Vaals is en gezellig dorpje, dus we hebben ons heerlijk vermaakt. We zijn zelfs nog naar Duitsland gelopen, nou dat was wel een eind hoor ;-) ;-).
Wel grappig dat je in een straat loopt en je loopt in Nederland en loop je een stap verder sta je in Duitsland, heel apart.

We hebben een heerlijk weekend gehad en Anne is vreselijk verwend, haar grootste verjaardagswens is uitgekomen. Ikzelf had nog zoveel meer willen doen, Limburg is zo ontzettend mooi en ik heb nog steeds geen Smurfenvlaai gegeten, wat ik mijzelf wel voorgenomen had.

Bedankt Remeha en bedankt Landal voor het gelukkig maken van mijn kind!!

Conclusie: we moeten gewoon nog eens terug en dan gaan we foto's maken van de mooie omgeving en Smurfenvlaai eten ;-)!Geen opmerkingen:

Een reactie posten