vrijdag 10 november 2017

Daddy's Home 2

Gisteren een overheerlijk feelgood kerstfilm gekeken, namelijk Daddy's Home 2!


Ik was nog totaal niet in de kerstsferen, nu kan ik niet wachten tot het 25 december is. Ik loop na deze film de hele dag "Do they know it's Christmas" en waarom vraag je je dan af. Ja dan zul je toch echt zelf de film moeten gaan zien!!

Deel 1 was natuurlijk al hilarisch, deel 2 is dubbel hilarisch aangezien de beide opa's nu ter tonele verschijnen. De vader van Will Ferrell gespeeld door John Lithgow (3rd rock from the sun) en de vader van Mark Wahlberg gespeeld door Mel Gibson. Dit belooft een hoop lol en botsende karakters.

Het verhaal begint als de kinderen hun wensen voor kerst mogen opzeggen tijdens een kerstopvoering op school. Als Megan dan uitspreekt dat zij geen kerst in twee huizen meer wil, bedenken de beide vaders een briljant idee, een Together Christmas!! Dit idee gaat prima totdat beide opa's ineens verschijnen en zij ook kerst mee willen vieren. Hierop wordt er een huis gehuurd in de sneeuw via Airbnb en vertrekken alle ouders, kinderen en opa's richting de sneeuw. En we weten allemaal wel hoe het gaat als je met de hele familie in een huis zit ;-). Dat loopt niet altijd even soepeltjes en hier dus ook niet.....

De film is grappig, af en toe iets voorspelbaar, maar wil je gewoon een avondje niet hoeven nadenken, gewoon lekker lachen en alvast een beetje in kerstsferen komen en ben je fan van Band Aid, dan zou ik zeggen ga Daddy's Home 2 zeker kijken!!

En alvast hele fijne Kerstdagen gewenst! En ga je gezellig kerst vieren in een huisje met de hele familie, dan heel veel sterkte ;-).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten