zondag 12 januari 2014

Zavvi.nl dvd Rapunzel (Tangled) Disney

Zavvi.com was op zoek naar mensen die een film wilden kijken en dan beoordelen, dus ik meldde mij aan. Ik mocht kiezen uit een aantal films en koos toen voor Tangled, voor ons Rapunzel van Disney.

Het is een Disney film dus dat staat eigenlijk al garant voor een uurtje of iets langer kijkplezier en inderdaad de film viel niet tegen! Mooie film, leuke woordspelingen en leuke karakters.

De film gaat over een meisje Rapunzel dat in een toren woont en heel lang speciaal haar heeft. Haar moeder vertelt haar dat ze de toren niet uit mag omdat iedereen achter haar speciale haar aanzit en haar dus kwaad wil doen. Elk jaar op haar verjaardag ziet zij vanuit haar torenkamertje honderden wensballonnen de lucht ingaan en dit jaar waarin ze 18 wordt, wil ze eindelijk eens de wijde wereld in om de wensballonnen opgelaten te zien worden. Haar moeder verbiedt dit, want eigenlijk is zij een gemene heks die Rapunzel, de kleine prinses, ontvoerd heeft toen zij baby was vanwege haar magische haar. Rapunzels haar maakt iedereen weer jong die het aanraakt en een speciaal liedje zingt en daardoor blijft de heks steeds jong. Dan op een dag komt er een dief die op de vlucht is voor de soldaten en klimt de toren op en zoekt in de toren een veilige schuilplaats. Rapunzel vertrouwt het eerst niet en slaat hem neer, als ze dit wil vertellen aan haar moeder wil haar moeder niet luisteren en vertelt haar dat ze nooit, maar dan ook nooit de toren zal verlaten. Hierop ziet zij in de dief een mooie vlucht uit de toren en stuurt haar moeder weg voor een verjaardagscadeau. Samen de met dief beleeft zij allerlei avonturen in de wereld en uiteindelijk is zij bij de wensballonnenoplating. Haar moeder heeft ook niet stilgezeten en heeft een vals plannetje opgezet. Rapunzel denkt dat de dief haar verlaten heeft en diepverdrietig gaat zij terug met haar moeder naar de toren. Daar ziet zij ineens iets, wat haar doet beseffen dat zij de vermiste prinses is en staat op tegen haar moeder. Deze is helaas sterker en uiteindelijk komt de dief haar redden, maar de moeder steekt hem neer. In ruil om zijn leven te redden wil Rapunzel haar leven in de wijde wereld opgeven en belooft voor altijd in de toren te blijven. Dit wil de dief niet en met zijn laatste krachtinspanning snijdt hij Rapunzels haar af, waardoor het al zijn kracht verliest en dan blaast hij zijn laatste adem uit. Rapunzel kapot van verdriet huilt om hem en haar tranen brengen hem weer tot leven. Hierop gaan zij samen naar het kasteel om haar met haar echte ouders te herenigen en zij leven nog lang en gelukkig ;-).

Het is echt een leuke film die je moet gaan kijken!!

Bij Zavvi is echt bijna alles te krijgen, kijk hier maar eens en hier nog een linkje naar Tangled.

Zavvi is een goedkope webwinkel en ze hebben ook heel vaak kortingsacties, kortingscodes waarmee ze strooien etc. Het loont echt om eens te kijken, bezorgen doen ze ook gratis. Het enige wat er is, is dat het meestal een week duurt voordat je iets in huis hebt omdat het vanuit Engeland moet komen. Maar wil je iets echt goedkoop en maken die paar extra dagen je niet uit kijk dan op www.zavvi.nl. Ze hebben niet alleen films, maar ook games en speelgoed etc. Ik heb al een paar keer iets besteld bij ze, alles komt na een week aan, geen problemen verder meegehad en daardoor heb ik al een paar keer een hoop geld bespaard!

Bedankt Zavvi voor de mogelijkheid tot reviewen en bedankt voor jullie geduld!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten