zondag 20 september 2015

Snowplanet en de Discotrain

Gisteren zijn we weer naar Snowplanet geweest om lekker te dansen op plaatjes van dj Sven tijdens de Discotrain.

Maar voordat het tijd was om de voetjes van de vloer te laten gaan, moesten eerst onze buikjes gevuld worden! Bij binnenkomst liepen we meteen door naar waar wij dachten te moeten zitten, maar we hadden verkeerd gedacht. Dit gedeelte werd helemaal verbouwd. We konden het niet laten om even een sneak peek te nemen en we kunnen jullie vertellen, het wordt echt prachtig!! Hou 3 en 4 oktober maar vrij, want dan is de grote opening en ga zeker kijken want het wordt heel mooi!!

Wij mochten ons melden in the Lodge alwaar we lekker zouden gaan genieten van een Grillplatte! We werden al heel hartelijk ontvangen en naar onze tafel gebracht, the best seat in the house, dichtbij de open haard. The Lodge doet zo ontzettend gezellig en knus aan, net of je in een Zwitsers chalet zit.


We kregen ook nog een fles bubbels van het huis, nou daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen, zeker niet als er nog gedanst moet worden na afloop ;-).


De bediening is supervriendelijk en het eten was er vrij snel, we waren zelf wat laat, dus daar waren we erg blij mee en onze magen nog meer ;-). De plaat werd verhit en in de tussentijd alvast even een glaasje gedronken, proost!


Het vlees werd gebracht, vijf soorten vlees per persoon en het zag er heerlijk uit en ik kan je verklappen, het vlees is echt subliem, zeker de kipfilet en de biefstuk zijn heerlijk!


Erbij zaten ook sausjes en rauwe ui, paprika en champignons.


En luxe kartoffelsalade en in plaats van patatjes echte rostirondjes om het Zwitserse gevoel helemaal af te maken!


We hebben heerlijk gegeten en genoten, wat hadden we ook een geweldige plek zo dicht bij de open haard. Woensdag zijn we 18 jaar getrouwd en dit was alvast een voorproefje voor onze trouwdag, dank daarvoor!

Na dit heerlijke eten hebben we ook nog een toetje genomen, de verrassing van de chef, alweer zo'n aanrader!! Lekkere apfelstrudel met vanillesaus, slagroom en een bolletje ijs.


Toen was het toch echt tijd om de voetjes van de vloer te laten gaan, de fles bubbels was inmiddels leeg, dus dat dansen zou nu geen probleem meer moeten zijn ;-). Time to disco(train!).


Dj Sven heeft zijn best gedaan op de plaatjes, ik ben een grote fan van de 80's, dus volgende keer mag je iets meer 80's draaien Sven, maar verder was het heel gezellig!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten