maandag 28 maart 2016

Paasbrunch Dekker Zoetermeer

Op uitnodiging van het Zoetermeers Dagblad mochten wij met z'n vieren komen paasbrunchen bij Dekker in Zoetermeer.

Nu kende ik al Dekker in Warmond (geen familie), maar Dekker Zoetermeer kende ik nog niet.

Voor de paasbrunch heb ik even een kleine rondleiding gekregen langs l'Elephant en langs Sweet Lake Italy, waar de brunch zou plaatsvinden en langs de bowlingbanen. L'Elephant is een erg sjiek restaurant, prachtige ambiance.

Sweet lake Italy is meer gericht op families. Ook erg gezellig met bij de ingang twee zitjes met open haard en net om de hoek een indoorkinderspeeltuin. Buiten een prachtig terras met daar ook weer speelgelegenheid voor de kinderen en heerlijke zitjes voor de ouders op het strandde. Paar foto's van het interieur en de sfeer van het restaurant.We werden ontvangen bij de paasbrunch met een welkomstcocktail, altijd lekker natuurlijk!


Het buffet werd iets later geopend dan normaal vanwege te laatkomers, beetje jammer. Er was hierdoor enige miscommunicatie waardoor er al mensen naar het buffet liepen (waaronder wij, schaam schaam). Maar toen na een openingswoord, werd er per tafel verteld dat je naar het buffet mocht en toen mochten wij ook!

Het buffet was heerlijk, de broodjes waren erg lekker. Er waren gekookte eitjes, carpaccio, zalm, gevulde eitjes met garnalen, grilde groenten, pasteitje eigenlijk teveel om op te noemen en allemaal even lekker.

Maar hier bleef het niet bij, we hadden nog een heerlijk dessertbuffet te goed!


Hier lag ook weer zoveel lekkers, allerlei soorten taart, creme brulee, panna cotta en een overheerlijke ijstaart met flambee topping. Ik heb heerlijk gegeten en de kinderen hebben zich ook prima vermaakt met eten!! De bijna 18-jarige job vond het heerlijk!!


Dus ik zou zeggen, Dekker Zoetermeer niet voor sport alleen, maar ook om na een wandeling of het bowlen even langs te gaan en wat lekkers te eten. De kinderen heerlijk ravotten en de ouders even genieten!

Dank Zoetermeers Dagblad voor deze heerlijke brunch! Foto is van Zoetermeers Dagblad:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten