zondag 14 augustus 2016

Ons tweede moeder dochter weekend (Uden)

Dit weekeinde zijn Anne en ik afgereisd naar Uden voor onze tweede weekendje samen. Uden of all places zul je je afvragen, ja Uden!

We waren daar nog nooit geweest, maar wat is Uden een leuke en gezellige plaats! Veel leuke winkels, veel restaurantjes en cafe's, gewoon gezellig! En als je zo'n straatje tegenkomt in het centrum kan het helemaal niet meer stuk bij mij!


We gingen overnachten bij hotel Arrows. Hotel Arrows ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum, hierdoor ben je razendsnel in het centrum en zit je toch niet in de herrie en de drukte van een ligging in het centrum, ideaal gelegen dus! Wel de lusten, niet de lasten!


Ontvangst was erg hartelijk en we kregen kamer 2 toegewezen op de begane grond.  Prachtige kamer en mooie badkamer.
Na de kamer even verkend te hebben, was het tijd om de winkels in Uden onveilig te maken (maar goed dat we  ieder een koffer bij ons hadden ;-)).

Hierna was het tijd voor ontspanning, in de wellness van het hotel, sauna, stoombad, zwembad en fitness. Bij de receptie krijg je een badjes en een zwemhanddoek en slippers liggen op de kamer.
Dat was heerlijk genieten, soms heeft een mens dat gewoon even nodig!!

's Avonds gingen we eten bij Senor PP, zij hebben een speciaal arrangement met het hotel en zij liggen op nog geen 10 minuten loopafstand van het hotel.  Geweldige ligging ook, recht tegenover de kerk!We kregen een tafel aangeboden op het terras, het was heerlijk weer.  Begonnen werd met brood en aioli.


Hierna volgen de gerechtjes elkaar in rap tempo op. We hadden het verrassingsmenu, dan weet je niet wat je krijgt, maar je wordt met een avondvullend programma meegenomen over de hele wereld door middel van alle gerechtjes!Je begint met koude hapjes en daarna komen de warme hapjes. De hapjes blijven komen, de ene nog lekkerder dan de andere.

Uiteindelijk hebben we stop gezegd, want we wilden graag nog plek overhouden voor de toetjes.We mochten nog een rondje toetjes, maar die hebben we ook afgeslagen. Inmiddels moesten we rollend terug naar het hotel ;-). Wil je weten hoe het heet wat we gedaan hebben, zie foto ;-).


We hebben heerlijk gegeten en gedronken (de Hugo's zijn hier ook erg lekker!) en Anne was eerst sceptisch tegenover het concept, maar wil nu niets anders meer! Dus onthou Senor PP in Uden voor een avondvullend en vreselijk lekker programma!

Hierna terug naar het hotel (rollend dus zoals ik al zei) en hier rook ons bed erg lekker en hebben we dus niet veel meer gedaan, want het eten was ook echt een avondvullend programma! Welterusten!'s Ochtends heerlijk uitgerust wakker geworden. We sliepen aan de straatkant, pal aan de parkeerplaats, maar we hebben totaal niets gehoord, geen geluidsoverlast!

Om tien uur lekker ontbijten. Broodjes zijn er in alle soorten en maten en je kunt hier zelfs je eigen sinaasappels persen als je dat wilt.


Anne en ik geven de hotel waar we verblijven altijd een cijfer en deze keer zijn we het helemaal met elkaar eens, Hotel Arrows krijgt van ons beide een dikke 8!!

Dus wil je eens naar de mooie provincie Brabant en zoek je een slaapplaats, kijk dan eens naar hotel Arrows in Uden. Hotel is perfect gelegen bij het centrum, trouwens ook goed bereikbaar vanaf het centrale busstation, 10 minuten lopen maar.

Uden is gezellig, dus wij zeggen gewoon doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten