woensdag 26 oktober 2016

High wine bij Carlton President

Vandaag hebben wij onze eerste High Wine beleefd! High tea was al bekend, maar high wine was nog een verrassing.We mochten ons melden bij Carlton President in Utrecht. We werden heel hartelijk ontvangen en we kregen een mooie ronde tafel toegewezen.We begonnen met een heerlijke Limonsecco, een combinatie tussen een Prosecco en een Limoncello, dat is lekker zeg!! Hierbij kregen we rauwe ham met balsamico geserveerd op een bedje van witte kool. Heerlijke combinatie zo met de Limonsecco.De tweede gang was een rosé en daarbij geserveerd een coquille op een bedje van zeewier. De coquille was heerlijk, ook weer zeer lekker in combinatie met de rosé.En de derde en tevens laatste gang bestond uit een Merlot met een kaasplankje en broodjes. Natuurlijk ook een heerlijke combinatie.
Anne mocht natuurlijk nog geen alcohol, maar voor haar hadden ze in plaats van Limonsecco, alcoholvrije Prosecco, voor de rosé hadden ze een icetea met twist zodat deze rosé van kleur was en voor de rode wijn hadden ze voor een watermeloensapje. Ik vond het echt heel goed geregeld, zo was het toch net alsof ze ook meedeed en erbij hoorde, heel goed opgelost!

We hebben heerlijk genoten van het eten en de wijn. Ik had de Limonsecco wel helemaal op kunnen drinken, wat is dat lekker!! De bediening was ook super vriendelijk. De serveerster had ook nog nooit een high wine gedaan en wij ook niet, dus dat was eigenlijk een vuurdoop voor ons allemaal. En het is ons goed bevallen, geen klachten, dus prima gedaan, complimenten!!

Ik kan Carlton President dus goed aanraden voor de service en om iets te gaan eten, om te slapen helaas (nog) niet, wie weet misschien ooit eens voor mijn moeder/dochter nachtje weg blog. Als ze wellness hebben, dan wil ik nog wel terug zei Anne, dus wie weet ;-).
Geen opmerkingen:

Een reactie posten