woensdag 12 oktober 2016

Ons derde moeder dochterweekend (Den Haag)

Ons derde moeder dochterweekend is al weer een feit! Dit keer geen theater- of concertbezoek en ook geen uitgebreid diner, maar gewoon een heerlijk weekend shoppen en strandwandelingen maken!

Dus deze keer geen blog over de dingen die je moet zien in Den Haag, zoals China Town of het Binnenhof of het Mauritshuis en het Vredespaleis, nee en ook geen mooie foto's van bezienswaardigheden helaas.

We verbleven in het vijfsterren Crowne Plaza Hotel in Den Haag, onderdeel van Apollo Hotels. Het Crowne Plaza ligt op de grens met Den Haag en Scheveningen.De ontvangst bij de receptie was zeer vriendelijk. We kregen informatie over de tram, over een OV dagkaart die beschikbaar is bij de receptie voor 6,50 euro en waar de leukste markten waren en tot slot een plattegrond van de stad. We werden zelfs naar de lift gebracht, hoe luxe is dat!

We hadden een Executive Room, een prachtkamer! Wat ik het leukste vond aan onze kamer was de tv. Die begroette je met een persoonlijke boodschap en je kon van alles zien in het menu. Je persoonlijke WIFI-code, je rekening kon je bekijken, je kon de wekservice instellen etc.

Een impressie van de kamer:
 En een ontvangsthoekje met water en natuurlijk Haagse Hopjes!


Met de tram die stopt pal voor het hotel ben je in 15 minuutjes in hartje centrum Den Haag. De tram gaat elke 10 minuten. We hebben heerlijk geshopt en bij KFC gegeten, want fast food hoort bij een dag shoppen ;-).


Op de hotelkamer hebben we onze buit eens goed bekeken en we kwamen tot de conclusie dat we goed geslaagd zijn!


Na zo'n lange dag shoppen en met tasjes zeulen, roept om een heerlijke wellness, laten ze dat ook hebben in het Crowne Plaza!! Dus badjassen aan en gaan!!


Zelfs buiten hebben ze hier een hele mooie sauna!


Hierna hebben we nog een paar baantjes getrokken in het zwembad en nog even helemaal lekker niets gedaan, zalig!!


Door het hele hotel staan er kannen water met allerlei fruit erin, ook zo ontzettend lekker. Ze hadden, citroen, sinaasappel en mijn favoriet appel en kaneel!


We hebben heerlijk geslapen, geen last van herrie buiten en zelfs geen herrie van anderen op de gang. Gewoon een heerlijke nachtrust! En nu lekker aan het ontbijt!


Het ontbijtbuffet is erg uitgebreid, heel veel beleg en broodjes en heel veel lekkers.Je kunt hier zelfs je eigen wafels bakken!


Na het ontbijt was het helaas alweer tijd om uit te checken. Gelukkig hebben ze bij het Crowne Plaza een bagage-opslag. Dus wij konden na het uitchecken onze koffer achterlaten bij de receptie en daarna nog samen lekker naar het strand in Scheveningen, 10 minuutjes met de tram!


Dus zoek je een mooi hotel in Den Haag of Scheveningen dan is het Crowne Plaza een goede aanrader. Met 10 tot 15 minuutjes in het centrum, de ene kant gaat naar Den Haag, de andere kant op naar Scheveningen. Vriendelijk personeel, mooie kamers en heerlijke wellness! 

Anne en ik hebben genoten. Het was een heerlijk moeder dochter weekend en ik kan niet wachten op de volgende!! Wij hebben beide een cijfer gegeven aan het Crowne Plaza, Anne geeft een 9,5 en ik geef een 8,5 dus gemiddeld een 9,0 van ons beide!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten