zondag 29 januari 2017

Holiday Inn Leiden

Wij hebben pas overnacht in Holiday Inn Leiden.

Zo vaak langsgereden en nu eens overnacht daar. Ik had een heel ander idee van het hotel, dat  bleek toen we door de slagbomen het parkeerterrein op mochten naar onze kamer. Parkeren is hier trouwens gratis! Je rijdt aan de achterkant langs en daar zijn allemaal deurtjes, doet een beetje denken aan zo'n Amerikaans motel. Wij mochten naar de 1e verdieping en hier was een soort van glazen wand voor gezet, zodat het een geheel leek. Om naar je kamer te gaan, hoef je dus ook niet meer langs de receptie. Je kunt gewoon de achteruitgang nemen en dan sta je meteen bij je auto, ideaal.

Onze kamer was een Executive Room, bijgeboekt voor 17,50 euro. het was een mooie, ruime kamer met een lekker groot bed.


Koffie- en theefaciliteiten en een badjas en slippers, zalig!!

Holiday Inn zit niet in het centrum, maar er rijdt tijdens de ochtend- en avondspits een gratis shuttle naar het station. Op andere tijdstippen kun je bus 43 nemen richting station of je kunt naar het Transferium Leiden, dit ligt op loopafstand. Hier vandaan rijden vele bussen van en naar het centrum.

Holiday Inn ligt wel lekker centraal voor als je bijvoorbeeld een dagje naar Katwijk wilt of Noordwijk.Maar gewoon in Leiden verblijven kan natuurlijk ook. Leiden met zijn prachtige gebouwen, gezellige tentjes, gewoon een heerlijke stad om in rond te neuzen.

Hier de Koornbrug in het centrum:


Of de Waag, met heel pijnlijk nog het logo van de V&D, vergane glorie, jeugdsentiment, nostalgie....


Of de Hooglandse Kerk gezien vanaf de Burcht:


Maar wat als je nu geen zin hebt in mooie gebouwen of het strand? Dan kun je heel makkelijk en snel ook naar de bollenvelden uitwijken, zoals deze in Noordwijkerhout.


Je ziet keuze genoeg voor wat betreft de ligging!!

We hebben heerlijk geslapen, geen overlast gehad van anderen, zalig!

Tijd voor het ontbijt!


Bij het ontbijt waan je je in een tropisch warm land. Heerlijke palmbomen, kletterende watervalletjes een genot om te verblijven. Het ontbijt op zich viel iets tegen. Geen versgeperste sappen en qua harde broodjes was alleen een pistolet verkrijgbaar, maar de ambiance maakt hier een hoop goed!!

Holiday Inn Leiden is een hotel waar je heerlijk kunt slapen en qua ligging dus een hoop kanten mee op kunt!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten