zaterdag 18 maart 2017

Kookworkshop Aviko in het Singelhuys

Gisterenavond mochten wij deelnemen aan een kookworkshop van Aviko. De avond vond plaats in het Singelhuys. Het Singelhuys is een monumentaal pand gelegen aan de Zuidsingel in Amersfoort. Prachtige ambiance en zeer sfeervol toen wij binnenkwamen.


We werden ontvangen met heerlijke Sangria en maakten meteen kennis met de andere deelnemers.


 Er waren 18 deelnemers dus daar was ook een hele lange tafel voor nodig, prachtig opgedekt!


Toen mochten we gaan beginnen, wij waren verantwoordelijk voor de hamburgers en Opa's ovenfriet van Aviko. Onder de deskundige leiding van Marjan Krom en haar team konden we aan de slag.

Hieronder vind je het recept, ik moet zeggen ze waren heerlijk, al zeg ik het zelf, zelfs zonder saus!


Na het kneden en kruiden van het gehakt en platmaken van de hamburgers mochten ze eindelijk de pan in!


Na al het harde werken, tussendoor wijntjes drinken en gezellig kletsen met onze mededeelnemers was het dan tijd om aan tafel te gaan.

Er was zoveel lekkers om uit te kiezen, als eerste natuurlijk de hamburgers.


We hadden ook gemarineerde Oosterse zalmspiesjes.Pizza gemaakt van Rosti bodem, erg lekker en die ga ik zelf ook een thuis maken met behulp van Aviko's nr.6 Jouw Kookweekboek.


 Diverse salades, onder andere een Turkse salade met kikkererwten en worst en een Toscaanse salade. In alle gerechten waren wel Aviko producten verwerkt, heel leuk en lekker!


 En als toetje een heerlijke zoete aardappeltaart met vers fruit, dat was echt lekker!! Dat recept zou ik dolgraag ook eens thuis uitproberen.


 Wij waren best gespannen over hoe en wat en hoe de hele avond zou gaan lopen, maar we hebben genoten! Eindelijk eens de gezichten achter Facebook gezien in levende lijve, wij hadden een hele gezellige avond met lekker eten en lekkere wijntjes in goed gezelschap, dank aan de organisatoren en dank aan alle mededeelnemers. Volgend jaar weer ;-)?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten