woensdag 15 maart 2017

Moments of Beauty Reeuwijk

Wij mochten vandaag een hotstone massage ondergaan bij Marlies Hoeboer van Moments of Beauty. Ik kan alleen maar zeggen, ga het ook eens doen! Iedereen moet dit echt een keer ervaren hebben!

We werden meegenomen naar een heerlijke kamer waar rustgevende muziek draaide. Toen mochten we plaatsnemen op de behandelstoel en onze schoenen en sokken uitdoen.


We begonnen met een heerlijke voetenmassage ter ontspanning. En tijdens de massage mochten we onze massage olie uitkiezen, ik koos natuurlijk de antistress, welke anders ;-).


Dit was al een verwennerij op zich, maar toen begon het pas echt. De bovenkleding mocht uit en we mochten plaatsnemen op de massagetafel. Zo eentje met een gat erin voor  je hoofd, heerlijk!!


Toen kon het ontspannen echt beginnen. We werden heerlijk gemasseerd met onze gekozen olie en daarna kwamen de stenen tevoorschijn. De stenen waren opgewarmd tot ongeveer 45 graden en deze werden over onze hele rug gemasseerd.
Hierna werden ze nog even op onze rug gelegd zodat de warmte echt onze rug in kon trekken, zalig.


Hierna nog even een korte massage met de handen, onze rug werd gewassen en afgedroogd en toen was het toch echt weer terug naar de realiteit. Altijd veel te kort natuurlijk, had wel de hele avond kunnen blijven liggen ;-). Moet dit gauw weer eens doen, zit nu nog lekker na te gloeien


Het was echt heerlijk, ik kan het iedereen aanraden!!  Marlies Hoeboer geeft zoveel meer behandelingen, zij zit in het pand van Sunny Moments, zonnestudio en Marlies werkt samen met Simone Boegheim, de nagelstyliste. Dus je kunt hier de full package krijgen, een schoonheidsbehandeling, mooie make-up, zonnebankje en mooie nagels en dat allemaal in een en hetzelfde pand. En het mooie is dat ze gevestigd zijn in winkelcentrum Miereakker, dus voordat je hierheen gaat kun je nog even lekker shoppen of erna wat jezelf lekkerder vindt. Kijk zelf eens op de website van Moments of Beauty om nog meer heerlijke idee├źn op te doen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten