vrijdag 5 mei 2017

Anne&Max Leiden

Gisteren wezen lunchen bij Anne&Max in Leiden, wat een leuke tent is dat!!Ik vind de naam al helemaal geweldig, want mijn dochter heet Anne en toen zij op de kleuterschool zat was er een jongetje die haar iets gaf voor Valentijnsdag en laat die nou net Max heten!

Dus alleen al van de naam word ik vrolijk en nu ik er binnen ben geweest en heb gegeten word ik nog vrolijker en wil ik nergens anders meer naartoe!!

We hadden een plekje bij het raam, Anne op de schommelstoel en ik op de gewone stoel en toen moesten we kiezen van de kaart, moeilijk moeilijk met zoveel lekkers!


We besloten eerst voor de cappuccino en muntthee te gaan, dat was nog een makkelijke keuze ;-).


Toen uiteindelijk maar de knoop doorgehakt en gewoon gekozen voor de lunch voor 2.Benieuwd wat dat allemaal inhoudt? Kijk dan maar eens naar de volgende foto, ik kan je vertellen, het is echt zoveel als het er uitziet en wij kregen het niet op in elk geval!!


Hierbij kregen we ook nog een sapje en moesten we weer kiezen, het leven bestaat uit keuzes maken...


Anne ging voor de energieshake en ik ging op de exotische toer, heerlijk!


Anne&Max zitten op een toplocatie, aan het eind van de Breestraat, dus na of tijdens het shoppen kun je hier rustig zitten en even wat eten of drinken. Je eet hier verse producten en zoveel mogelijk biologisch. Maar vooral erg lekker en dat is ook belangrijk!!

Voor ons een aanrader in ieder geval!!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten