zondag 23 februari 2014

Hotel Emma Rotterdam

Op Facebook had ik een Valentijnsovernachting gewonnen bij Hotel Emma in Rotterdam. Door ons tripje naar Parijs moest ik deze verzetten en gelukkig was dat mogelijk en zodoende hadden wij toch nog een Valentijnsovernachting in hotel Emma, alleen een weekje later!
We werden hartelijk welkom geheten bij de receptie en onze auto mochten we op de parkeerplaats van het hotel zetten, heel erg handig dat die er is!! Voor 13 euro per dag kun je je auto parkeren bij het hotel, een koopje vergeleken met de rest van Rotterdam! Toen kregen we de keycard en mochten we naar onze kamer, nou ja kamer zeg maar suite, want ik denk dat wij de mooiste en grootste kamer van het hotel hadden! Bij het openen van de deur werd ik heel erg vrolijk, want alles was versierd met hartjes e.d. en een heerlijke fles bubbels stond voor ons klaar!
Na even de spullen op de kamer gezet te hebben was het tijd om Rotterdam te gaan verkennen. Hiervoor heeft hotel Emma ook een perfecte ligging, ze liggen middenin het centrum en de metro stopt voor de deur! We hebben een paar mooie plaatjes kunnen schieten en na een hapje eten was het weer tijd om naar onze warme hotelkamer te gaan, toch wel winderig en koud hoor avondfotografie ;-).

Genoten 's avonds op onze hotelkamer, van de fles bubbels, het heerlijke bad en van elkaar! We hebben heerlijk geslapen op de zeer goede matrassen en ondanks dat je midden in de stad zit en slaapt aan de straatkant, niets geen last gehad van buitengeluiden.
's Ochtends de douche uitgeprobeerd, geweldige straal, niets op aan te merken en daarna door naar het ontbijt. De ontbijtzaal is op de 1e verdieping, geen hele grote ruimte, maar wel gezellig ingericht met hele mooie banken! Maar het belangrijkste is natuurlijk het ontbijt, nou ik kan je vertellen daar is niets mis mee! Uitgebreide keuze in broodjes en brood, vleeswaren en verschillende soorten kaas en beleg. Lekkere, wat zeg ik zeer lekkere cappuccino!

Ze hebben zelfs een mogelijkheid om koffie mee te nemen onderweg en dat hebben we natuurlijk even uitgeprobeerd ;-). Na het ontbijt wilden we natuurlijk wel even met onze eigen ogen zien of hotel Emma ook daadwerkelijk middenin het centrum zit en dus zijn we even de winkelstraat ingelopen. Ze zitten echt middenin het centrum want na de winkelstraat liepen we al bijna zo de koopgoot in!

Dus wil je eens Rotterdam gaan ontdekken dan kan ik je echt hotel Emma aanraden! Je kunt er gewoon je auto kwijt, je loopt zo het centrum in en wil je iets verder weg pak je gewoon de metro voor de deur. Er is zoveel moois te zien in Rotterdam, dus boek snel je kamer hier, ik beloof je je krijgt er geen spijt van!!



O ja en niet geheel onbelangrijk: GRATIS WIFI ;-) ;-)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten