maandag 28 juli 2014

Sex tape

Vandaag was ik bij de persvoorstelling van Sex tape bij Universal Pictures in Amsterdam. Sex tape hoor ik je denken is dat.....? Nou nee, het is een Amerikaanse film dus het is geen porno als je dat denkt ;-).

Het verhaal gaat over een getrouwd stel met kinderen waar de sex een beetje in het klad is geraakt.

Ik denk dat een ieder die getrouwd is en kinderen heeft, daar wel over mee kan praten. Ikzelf bijvoorbeeld ben dit jaar al 20 jaar samen met Ed, daarvan zijn wij 17 jaar getrouwd en hebben al 16 jaar een kind en 12 jaar twee kinderen! Het gebeurt gewoon, je bent moe of van werk of van achter jengelende kinderen aan rennen de hele dag. Het is niet zo dat je niet meer van elkaar houdt of geen sex meer wilt, maar het komt er gewoon niet van!! Ik kan je nu wel vertellen dat het wel weer goed komt, als de kinderen weer wat op leeftijd zijn, maar die eerste jaren verschrikkelijk...

Nou, en zo is het dus ook met Annie en Jay gespeeld door Cameron Diaz en Jason Segel. Zij hadden geweldige sex, hebben inmiddels twee kinderen en de sex is weg. Om dit weer nieuw leven in te blazen verzinnen ze allerlei dingen en uiteindelijk komen ze op het briljante idee om een sex tape te maken. Niet om online te zetten, maar gewoon voor de extra kick die dat geeft! Je raadt het al, het filmpje gaat zijn eigen leven leiden in the cloud en is dus openbaar.

Dit levert heel veel hilarische en genante momenten op, ik heb in ieder geval ontzettend gelachen en vond ook best veel stukjes herkenbaar!

Ik had mijn zoon van 16 en dochter van 12 meegenomen, de flm is geschikt vanaf 12 jaar. Mijn zoon heeft alleen maar in een deuk gelegen, mijn dochter vond het nogal genant dat ze samen deze film moest kijken met haar ouders, want je doet op jullie leeftijd niet meer aan sex (bah bejaardensex) ;-).

Dit is echt zo'n film die je moet gaan kijken als je al een paar jaar getrouwd bent en kinderen hebt onder de 10 of zo. Je boekt je (schoon)ouders voor een avondje (beter nog zorg dat ze daar kunnen logeren!), je gaat eerst lekker uit eten en dan ga je naar deze film. Succes verzekerd!!

Ik vond hem super en hilarisch en zoals ik al zei, helaas wel wat herkenmomentjes en o ja, zelfs mijn jeugdidool Rob Lowe komt nog even langs. Persoonlijk vond ik hem leuker in "About last Night" met Demi Moore uit 1986! Oeps, dat is alweer 28 jaar geleden, time flies when you are having fun!

Maar dames.... regel die oppas, liefst logeeradres en ga deze film kijken en maak er wat van ;-).


Hij draait vanaf 7 augustus in de bios. Kijk op belbios waar bij jou in de buurt en echt gaan zien hoor, hij is echt om te gieren!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten