donderdag 23 juli 2015

Lichtstadderby Eindhoven

Dankzij Philips mochten wij dinsdag aanwezig zijn bij de Lichtstadderby in het Philips stadion. Voetbal doet mij niet zo heel veel, maar aan dit stadion heb ik hele goede herinneringen! Edwin heeft jaren bij Philips gedetacheerd gezeten in Eindhoven en ik ging dan weleens mee met de kleine toen nog ;-). Toen zat Toys"R"Us ook nog bij het stadion en dat was altijd ons begin- en eindpunt. Hier begonnen we altijd met spelen en als we terug gingen lopen naar Philips dan speelden we hier ook nog even en haalden we altijd een blikje drinken uit de automaat om mee te nemen in de auto. Maar de kinderen worden groot en de Toys"R"Us verhuist en je man wordt weer verder gedetacheerd, dus einde Philips stadion. Tot die ene septemberdag in 2011 toen onze dochter met de scheidsrechter het veld op mocht lopen voor de wedstrijd Nederland-San Marino, wat een sensatie. De hashtag van Philips voor PSV is #proudofyou, nou dat waren wij toen ook, supertrotse ouders!!

En nu was Edwin gedetacheerd in Veldhoven, dus kwam dat even goed uit! Anne en ik meegereden naar Veldhoven en van daar met de bus naar Eindhoven!

Ons avontuur begon, hoe kan het ook anders ;-) natuurlijk in de Primark! Pashokje in, pashokje uit en zo even door....
Met tassen vol weer verder. Eerst op naar het ontbijt en waar kun je dat het beste doen in Eindhoven? Natuurlijk bovenop het dakterras bij V&D, de la Place. Lekker en niet duur en de beste plek in de hele stad!
Hierna nog veel winkels onveilig maken, een bezoekje aan de Heuvelgalerie mag natuurlijk ook niet ontbreken! Van al dat shoppen word je wel ontzettend moe, dus even uitrusten bij de V&D.
Zo ging de dag wel snel en was het alweer tijd voor een lekker bakkie thee en limonade met lekkers als afsluiter, natuurlijk op het dakterras, waar anders ;-)?
Toen werd het tijd om ons richting het stadion te gaan begeven, allemensen wat een drukte!!! Edwin stond ergens vast in het verkeer, uiteindelijk troffen we elkaar en zijn we gezamenlijk naar de parkeergarage gereden. Dit was super geregeld, hierna mochten we ons melden bij ingang 7 en vandaar met de lift naar de Frits Philipslounge! Hier werden we opgewacht door gastvrouw Marieke, die Anne voorzag van een mooie PSV sjaal!

We hadden de beste plekken op de tribune, mooi vooraan en keken precies op de zijkant van het doel onder het genot van een heerlijk drankje!
Frietjes kregen we ook, natuurlijk uit de Airfryer en bitterballen en frikandellen. Ik moet zeggen de bitterballen waren heerlijk zo uit de airfryer!!

Het hele PSV team werd ook voorgesteld aan het publiek, dit ging gepaard met vuurwerk, wat een show, echt supercool om zoiets eens mee te maken!

Voor de Lichtstadderby begon liepen Phoxy en Woutje ook nog gebroederlijk over het veld!
Om je een indruk te geven van ons uitzicht tijdens de wedstrijd, een voetbalshot ;-).
Tijdens de wedstrijd kwam Phoxy ook nog even langs en Anne moest natuurlijk ook even op de foto met Phoxy!
Ik ben zelf ook nog op de foto geweest met Phoxy hoor samen met Anne, superleuk natuurlijk! We hebben deze heerlijke dag afgesloten met een lekkere Senseo koffie en toen moesten we alweer naar huis, de wekker liep alweer vroeg af voor Edwin de volgende ochtend!!

O ja PSV heeft uiteindelijk gewonnen van FC Eindhoven met 4-0.

Ik heb een superdag gehad in Eindhoven, dank Philips!! We hebben een super VIP treatment gehad, superontvangst, lekker eten en drinken, leuke wedstrijd en ik heb er weer een superherinnering aan het Philips Stadion bij, bedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten