dinsdag 19 november 2013

TVOH Live

Vrijdag mochten Anne en ik dankzij een tweet van Samsung Mobile naar TVOH Live!

We hadden er heel veel zin in, dus zijn we snel de trein naar Utrecht ingestapt vrijdagmiddag. Onderweg natuurlijk even social media reporter spelen ;-).
Wel handig haar moeder, want die wil graag social media reporter worden en gaat weg met een telefoon met nog maar 35% en een camera die kuren kreeg en het niet meer wilde doen. Misschien toch handig om zo'n oplader te kopen voor onderweg, zeker als je wilt social media reporteren!
Na een hapje gegeten te hebben in Utrecht ging de reis verder naar Hilversum. Aangekomen op het Mediapark stond de route al goed aangegeven met pijlen etc.

Wij mochten de VIP-ingang in, hoe sjiek is dat ;-). Nadat onze kaarten gecontroleerd waren kregen we een mooi rood bandje om en mochten we ons vervoegen naar de VIP-lounge. Hier werden onze jassen aangenomen en stonden er hapjes op tafel en bij de bar mochten we drinken halen.

 Ook kon je hier je kwaliteiten playbacken, dus dat hebben we dan ook maar even gedaan!
Ziet er goed uit, misschien toch maar meedoen met the Voice Kids ;-)?
Hierna kwam al gauw de man die het publiek een beetje enthousiast moet maken en nadat iedereen laaiend enthousiast was werden de bandjes naar binnen geroepen. Eerst blauw, toen grijs en daarna rood.

We werden op de tribune gezet, alwaar de verliezers allemaal naar beneden gingen bleek later, dus die konden we heel goed zien! Dit was zo'n beetje ons uitzicht, jammer dat we geen goed zicht op de stoelen hadden.


Zodra je dan die studio binnenloopt en het begint, voel je gewoon de spanning. Ja, je bent er gewoon echt bij!! Toch veel leuker als thuis op tv hoor! Tijdens de commercial breaks kwam de enthousiasmeerman (het juiste woord kom ik even niet op) telkens langs. Iemand moest dan iets zingen en kreeg een kado. Bij de laatste break wilde Anne uiteindelijk toch wel iets gaan doen, niet zingen, maar een ritmisch gymact doen en toen werd er ook een meisje van haar leeftijd gekozen, alleen helaas niet zij. En dat meisje kreeg een Samsung Fame, toen baalde Anne natuurlijk nog meer, maar ja wij hadden al geluk dat we daar ook zaten! Veel verdriet had ze er niet van want Wudstik en Jennifer Lynn zijn haar favorieten. Wudstik was er ook en ging door, Jennifer komt helaas pas aanstaande vrijdag!  Het was echt een afslachting vrijdag van de 4 kandidaten van elke coach gingen er maar 2 door! Anne vond het helemaal geweldig en was blij dat ze hier bij mocht zijn en had dus mooie verhalen te vertellen maandag op school (wat ze dan nog niet verteld had via Twitter, Facebook of Whatsapp ;-)). TVOH elke vrijdagvond op RTL 4, dus kijken allemaal!!! Bedankt Samsung Mobile, zou dit wel elke vrijdagvond kunnen doen ;-).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten