zaterdag 31 mei 2014

Campina Boerderijdag 2014

Gisteren werd Anne als VIP ontvangen op de Campina Boerderijdag bij de familie Hogenhout in Ouderkerk aan de Amstel dankzij Campina.


 We werden ontvangen met een heerlijke kop koffie en Anne mocht zich in een mooie overall en laarzen hijsen.
Nadat wachten tot bijna iedereen er was mochten we aanschuiven aan een hele mooie versierde en gezellige tafel in de stal alwaar het boerenontbijt op ons wachtte.
Na het ontbijt werden we welkom geheten door de boer en kregen we een rondleiding over de boerderij en mochten de melkdames eindelijk, eindelijk de wei in, die moesten zo lang wachten door ons ;-).
Er was ook een kalfje van twee dagen oud en die kreeg biest van zijn moeder nog in een fles. Zo grappig en mooi om dat te zien!

Hierna mochten de VIP kinderen plaatsnemen in de kar achter de tractor en gingen ze beesten tellen in het weiland, de ouders mochten helaas niet mee. Ik had ook wel mee gewild hoor ;-).
Toen was het tijd om de stormbaan uit te testen en daar hadden de VIPS geen bezwaar tegen natuurlijk ;-).
Na het balschieten en de speurtocht kregen de VIPS nog een kadootje mee en mochten we zelf nog rondlopen en meedoen. Anne had haar plekje gauw gevonden, in de stal bij het kalfje waar zij als VIP bij mocht zitten.
Er was zoveel te doen en te zien, ontzettend leuk zo'n boerderijdag, waarom zijn we nooit eerder geweest? Een en al gezelligheid!


Uiteindelijk was het toch tijd om naar huis te gaan, maar niet voordat we nog een mooie dame op de foto hadden gezet.

Anne heeft vreselijk genoten en heeft natuurlijk ook nog een boodschap achter gelaten voor de boer.
Nu is de was gedaan en hangt de overall lekker in het zonnetje te drogen, klaar voor 9 juni want dan hebben we nog een boerderijdag!
Bedankt Campina en familie Hogenhout het was geweldig, veel te leuk, ik kan het iedereen aanraden zo'n boerderijdag!!! Kijk hier voor meer info over adressen en activiteiten.

Zoals jullie zien is Anne er alweer helemaal klaar voor en ze heeft er zin in!
Alleen nu zoekt ze eigenlijk nog een boer of boerin die een hardwerkende VIP zoekt die zich graag bezig houdt met kalfjes en die haar eigen overall en laarzen meeneemt ;-).