woensdag 9 december 2015

Eco Coiffures

Twee weken geleden mocht ik plaats nemen in de stoel bij Renate van Eco Coiffures.

De naam zegt het eigenlijk al, Eco Coiffures, alles is hier milieuvriendelijk. Speciale verf, handdoek na het haren wassen is van papier, kan dus zo bij het oud papier en hoeft dus niet meer in de wasmachine, alles voor het milieu!Ik kreeg een nieuw kleurtje, ik ben gaan zitten en me laten verrassen. Ik had mijn haar zelf gekleurd, de hele badkamer eronder, heel handig om zoiets te gaan doen zonder bril op! En mijn haar zo zwart als de haren van Morticia Adams, dat was niet helemaal de bedoeling.

Het was rustig in de zaak en Renate had dus alle tijd om lekker te vertellen over haar zaak. Echt een vakvrouw met passie voor haar vak, mooi om dat te zien! Valerie verwende mij met een lekkere kop thee met wat lekkers, dus ik zat prima!!

Toen het tijd was om de verf eruit te spoelen, gingen we naar de washoek. Ik kan je vertellen, mocht je hier ooit heen gaan om je haar te laten knippen of wat dan ook te laten doen, zorg zeker dat je je haar laat wassen!! Ze hebben hier zo'n heerlijke massagestoel, ik wilde dat ik die thuis voor de buis had staan. Erin gaan zitten, zorgen dat ik een wijntje en wat lekkers bij de hand had, Netflix aan en stoel aan, wat een heerlijke avond zou ik hebben ;-).

Zoals ik al vertelde hebben ze papieren handdoeken, nu denk je misschien dat voel je toch, nou nee, ik voelde niet echt verschil. Het voelde echt niet vervelend aan of zo en als het beter is voor het milieu, waarom niet?

Uiteindelijk kwam het eindresultaat tevoorschijn, rood bovenop en donker eronder. Het was even wennen, maar zeker beter en een stuk warmer dan het zwart. Ik ben blij dat ik mij heb laten verrassen en mijn lot in Renate's handen heb gelegd!

Helaas geen before and after foto's, want daar is iets fout meegegaan. Dus moet je me maar op mijn woord geloven, dat mijn haar er prachtig uitzag en een hele mooie kleur had!

Dus zoek je nog een goede kapper, die niet alleen goed werk levert, maar daarbij ook nog aan het milieu denkt? Zoek dan niet verder en breng eens een bezoekje aan Eco Coiffures op de Oude Wereld in Alphen aan den Rijn.

Ze knippen en kleuren niet alleen, maar ze hebben per 1 januari ook een nieuwe schoonheidsspecialiste! Hoe lekker is dat!! Even lekker naar de schoonheidsspecialiste en daarna meteen een nieuwe coupe of andersom, lijkt me heerlijk!!!! Ze kunnen echte make-overs doen hier, kijk maar eens op hun website voor de mogelijkheden en openingstijden etc.

Ik zou zeggen zeker doen, een vrouw mag zich best eens verwennen af en toe toch?


Foto's zijn niet van mij zelf, maar van Eco Coiffures!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten