maandag 28 december 2015

Walter Benedict Den Haag

Dankzij Food We Love mochten wij Walter Benedict uit gaan proberen in Den Haag.

Nu gaan we ieder jaar in de kerstvakantie een dagje naar Den Haag, gewoon omdat het een heerlijke stad is en mooi, maar meestal lunchen we dan bij de geijkte adresjes en daar besloten we nu eens verandering in te brengen!

Dus tijdens het shoppen naar de Denneweg! De Denneweg is een prachtige mooie straat, vlakbij het Binnenhof. Het schijnt ook de oudste straat van Den Haag te zijn, prachtige mooie oude statige huizen, alleen al door deze straat lopen is al een feest voor het oog.

Walter Benedict is net zo, het oogt statig en het lijkt alsof het vroeger een mooie winkel is geweest. Dan ga je naar binnen, langs het gordijn en dan sta je ineens in een restaurantje in Parijs, vond ik. Paar tafeltjes hier en daar, een grote toog en de muren en vloer gewoon beton en steen, maar het had gewoon uitstraling en sfeer!!


We kregen de kaart en mochten toen iets uitzoeken om te lunchen, met zoveel lekkere dingen op de kaart was dat best een uitdaging!


Nadat we onze keuze gemaakt hadden, werd de tafel gedekt met het juiste bestek en zelfs de servetjes doen denken dat je in Parijs bent.


Ik had de steak tartaar gekozen en dit was zeker geen foute keuze. De tartaar had een lekker zuurtje en smaakte heerlijk met stukjes ui, augurk en kappertjes en de toast was zalig erbij.Manlief en zoon gingen voor de Burger van Walter met bacon natuurlijk en extra patatjes erbij, volgens mijn zoon heeft hij nog nooit zo'n lekkere burger gehad!


Dochter ging voor de biefstuk met jus en brood. De biefstuk was heerlijk mals en de jus ook zalig!


We hebben heerlijk gegeten bij Walter Benedict en ook het personeel is erg vriendelijk. Ik zou een lunch of diner hier zeker aanraden ook met het oog op de Denneweg, het is gewoon een pracht van een straat, die zeker een bezoekje verdient.

Vanaf nu hebben we ons voorgenomen om meer van dit soort verborgen pareltjes op te zoeken in plaats van naar de geijkte adresjes te gaan.

Wil je meer weten bijvoorbeeld over de openingstijden of lunch of diner, zie hun website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten