zondag 20 december 2015

Restaurant Tijsterman Nieuwkoop

Wij waren een van de gelukkigen die bij de restylingsactie van Tijsterman aanwezig mochten zijn afgelopen zondag.

We werden hartelijk ontvangen met een prosecco en naar de best seats in the house gebracht, namelijk de tafel bij de haard, heerlijk romantisch!!
Tijsterman heeft de voormalig hooiberg prachtig aangekleed en opgeknapt, we kenden het niet eens meer terug!!

Het interieur is prachtig, knus en zeker bij de haard heel romantisch!!  Aan de plafonds hangen grote krijtborden waar allerlei leuke teksten op zijn gezet en de blikvanger vond ik toch wel de kroonluchter met klompen als lampen!! De foto is slecht, maar ik wil hem jullie toch laten zien zodat jullie een beetje een idee hebben hoe dat eruit ziet!


Daarna mochten we heerlijk gaan genieten van het feestmenu.

We begonnen met een heerlijke carpaccio van ribeye met zongedroogde tomaatjes, gekarameliseerd appeltjes en pijnboompitjes. Dit was heerlijk en vooral zoet, lekker!!


Het hoofdgerecht was een kalfsbiefstuk met champignonsaus, heerlijk mals.


Het toetje was een Italiaanse chocoladetaart met kersen en een bolletje ijs, het is dat mijn vingers vastzaten anders had ik ze er vast bij opgegeten ;-)


Hierna nog een lekkere cappuccino om mee af te sluiten, ook al weer een feestje om naar te kijken en op tafel te krijgen!


We hebben heerlijk gegeten, ik zou zeggen ga gauw eens met eigen ogen bekijken hoe mooi en knus het is geworden, je kunt ook duidelijk zien dat je in een hooiberg zit, heel leuk!!

Heb je van al deze foto's trek gekregen, kijk dan even op hun website en maak meteen een reservering!! En mocht je nu samen met je lief gaan, vraag dan zeker om het tafeltje bij de haard,  uberromantisch!!