woensdag 8 februari 2017

Fifty Shades Darker
 Eindelijk viel er weer eens een uitnodiging voor een rode loper op de pad. En niet zomaar een, nee, eentje voor Fifty Shades Darker!

Ik moet eerlijk bekennen, ik heb deel een niet gezien, ik heb de boeken niet gelezen en de hele hype toen heeft mij onberoerd gelaten. Maar deze titel triggerde mij en ik hoopte dat het Darker zou slaan op moord en suspense etc.

Dresscode: Black Tie en Special Mask. Waar haal ik dan een special maak vandaan? Ben de hele dag aan het werk, nou ja, masker ging hem niet worden, dan maar zonder mask.

Gelukkig had Universal dat voorzien en kregen we bij binnenkomst ieder een mooi masker in onze handen gedrukt en een glas bubbels. Het feest begon al goed zo!


Wij zaten op het 2e balkon, verder weg kun je denk ik niet zitten, maar we hadden prima zicht op het scherm en dat was het belangrijkste. Tijdens het wachten kwamen er allerlei social media posts met de hashtag #FiftyShadesNL voorbij, super grappig, zie je ineens je eigen tweet voorbijkomen.


En toen de film..... Tja wat kan ik zeggen over de film zonder op iemands tenen te trappen. Mijn mening dus... Ik vond het verhaal, welk verhaal?, eigenlijk dus het gemis aan een verhaal best storend. Ik had een beetje het idee dat ik naar een soort soft pornonet zat te kijken af en toe. Het verhaal doet er niet toe, als de beelden maar ok zijn. Nu moet ik zeggen dat kijken naar Jamie Dornan geen straf is, zeker niet als hij 's ochtends aan het rekken en strekken is, maar dat was dan voor mij ook het enige hoogtepunt uit de film. Het thema Darker vond ik ook tegenvallen, er zijn in ieder geval geen doden gevallen (spoileralert). Deel 3 komt volgend jaar Valentijnsdag uit en misschien dat ze daar dan wat meer actie, spanning en sensatie in kunnen stoppen. Wie weet komt het dan toch nog goed met de trilogie.

Na de film stond er een heuse cocktailbar klaar van Bols en daar zei ik natuurlijk geen nee tegen!


Ik ging hoe kan het ook anders, natuurlijk voor de Love Story, deze bestond uit Bols Yoghurt, Bols Strawberry, citroensap en aardbeien. Zalig, maar pas op, je drinkt ze zo weg en die Bols jongens bestaan toch uit 17% alcohol!!Lekkere hapjes (letterlijk en figuurlijk ;-)) op de afterparty, genieten geblazen. Universal weet wel hoe ze een feestje moeten bouwen, complimenten!Maar we konden niet te lang blijven, want de volgende dag ging de wekker weer vroeg. Dus wij naar parkeergarage Geelvinck met onze goedgevulde goodiebag. Parkeergarage Geelvinck ligt op net geen vijf minuten loopafstand van Tuschinski. Bij Pathe kun je een uitrijkaart kopen voor drie uur voor 8,50 euro, normaal betaal je 20 euro voor 3 uur! Geelvinck heeft iets heel bijzonders, je kunt hier met je auto met de lift naar het dak vanwaar je een werkelijk pracht uitzicht hebt op de hele stad! Nu is het natuurlijk leuk als de lift werkt, maar laat die nu net stuk gaan gisterenavond! Dus ik had nog aan de Love Story kunnen zitten, terwijl ik nu anderhalf uur in de regen in de auto heb zitten wachten tot de lift weer gemaakt was. Gelukkig maakte de inhoud van de goodiebag veel goed voor mij!!


Helaas voor mijn man niet, want die hoopte op spannende speeltjes of iets dergelijks en laten die er nu net niet in zitten!

Dus ja voor mij was het blijkbaar nog niet Dark genoeg deel twee. Ik hoop dat deel drie heel veel goed gaat maken!! Tot Valentijnsdag 2018, tot Fifty Shades Freed!! Mijn masker ligt alvast klaar ;-)!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten