dinsdag 28 februari 2017

Huishoudbeurs 2017

Dit jaar mochten wij weer eens naar de Huishoudbeurs, dit keer dankzij Addenda!

Het feestje begon al in de trein omdat ik als Valentijnskadootje van de NS twee extra klas vervoersbewijzen had gekregen. Dus Anne en ik reisden in stijl in eerste klas naar de Huishoudbeurs.


Het was weer zoals altijd een drukte van jewelste. Dus het eerste wat we hebben gedaan toen we aankwamen was onze jas afgeven (a 1,50 euro per stuk!), een fles water mee en een tafeltje zoeken voor een vroege lunch, want nu was er nog plek! En die lunch genoten we natuurlijk bij la Place, heerlijk zoals vanouds. Wanneer komt la Place nu weer terug naar Alphen aan den Rijn, we missen jullie!!!


Na de lunch tijd voor de eerste foto, gemaakt bij Vriendin.


Toen zijn we naar Hans Anders gegaan waar ik mijn geluk ging beproeven voor een nieuwe bril, ik moet een multifocale bril en zit hier al een tijdje tegenaan te hikken. Je kreeg hier een actiekaart met nummer erop en het enige wat je hoefde te doen was het nummer van die kaart invoeren op een iPad en dan zou je meteen zien of je gewonnen had. Wat denk je.... heb ik toch een winnende kaart in handen! Dus Hans, ik kom er binnenkort aan om die multifocale bril op te halen!


Hierna gingen we de visagie in bij Etos. Hier werden we prachtig opgemaakt beide!


En hierna meteen met opgemaakte hoofden de Photo Booth in natuurlijk!


Daarna was het tijd om een bezoekje te brengen aan het tuinpaviljoen van Addenda. Dat was echt prachtig en hier ook even op de foto gegaan.


Anne wilde ook graag haar geluk beproeven en ging sjoelen met Dolce Gusto cups. Zij won!


(Deze heeft helaas de terugreis niet overleefd rip......). En ik ging het ook even proberen, nou zo makkelijk is dat dus helemaal niet en ik had dus 0 punten!

Anne dacht bij een opgemaakt hoofd horen ook mooie ge√ępileerde wenkbrauwen, zij liever dan ik, dus keek ik van de zijlijn toe. Ze plakten een stickertje onder elke wenkbrauw en rats dan trokken ze hem er af. Is handig, maar Anne heeft de rest van de middag met dikke paarse ogen gelopen ;-).


Anne vond ook nog een hele leuke knuffel waar ze wel mee op de foto wilde,  een Feist Pet van Goliath. Schatjes van veraf, maar pas op als je dichtbij komt!


Voor Dika, onze trouwe viervoeter hebben we ook heel veel mee naar huis gekregen, dentasticks van Pedigree, Naturo maaltijd, Beefsticks van Vitakraft en bij Prins wonnen we bij het rad een lekkere worst voor haar!


We kregen snoepjes van Napoleon in onze handen geduwd, altijd lekker.Bij Therme vond ik ineens Zen White Lotus deo, geen idee dat die bestonden. Ik wilde eigenlijk de geurstokjes, maar de Zen White Lotus was helaas al op op zaterdag.


Bij Colbert kreeg ik een mooi smoothieboek, hier wilde ik graag de Passievrucht uitproberen, maar die was ook al uitverkocht.


Op  de foto bij Garnier #Lovingblends:


En bij Optimel:


Maar de mooiste ontdekking van de beurs vond ik toch op de stand van L' Oreal, Magic Retouch. Ik had dit nog nooit gezien en nog nooit van gehoord, maar dat kleine spuitbusje is nu toch wel mijn lifesaver geworden. Ik ben heel laks met naar de kapper gaan en mijn uitgroei weg (laten) halen. Dit busje kleurt je uitgroei bij. Je spuit het op net als haarlak, je kant het even door en je spuit er daarna haarlak over zodat het goed blijft zitten en voilà je uitgroei is weg. Maar let op, als je je haar gaat wassen gaat de Magic er ook weer van, waarschijnlijk ook in een goeie regenbui, dus let daar even op. Maar heb je een feestje, etentje, rode loper of iets voor die avond ben je wel even geholpen!!


Te koop bij de Kruidvat in elk geval!

Ik eindig met dezelfde foto als waar ik mee ben begonnen, een treinreis is meestal ook een retour vandaar ;-). Wij vonden het weer een feestje en kijken uit naar volgend jaar!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten