zondag 19 februari 2017

Zeeparken Zeewind in Bredene

Vorig weekend mochten wij onze tweede Zeeparken park bezoeken, ditmaal Zeewind in Bredene.

Zaten wij toen nog in een zes persoons huisje, dit keer gingen wij het twee persoons appartement uitproberen. Wij hadden appartement nr. 3, de appartementen zijn gelegen vlak achter de receptie, dus lekker centraal over dichtbij. Wifi is alleen beschikbaar bij de receptie hier, helaas haalde de Wifi ook ons appartement niet. Het appartement was erg sfeervol ingericht en zeer ruim voor twee personen, met z'n vieren had je hier ook makkelijk kunnen verblijven. Wij zaten op de begane grond, dus we hadden ook een eigen tuintje, vanwaar we goed zicht hadden op het zwembad.
De ontvangst was zeer goed, bij binnenkomst lag er een fles bubbels op ons te wachten! Bij de receptie zijn ze erg vriendelijk en behulpzaam. Helaas was het buiten seizoen, dus alle faciliteiten waren gesloten.


Het Zeepark ligt op 15 minuutjes van de Lijn, dit is de tram die langs de hele kustlijn rijdt.


Vlak achter de halte beginnen de duinen al en dus op 20 minuutjes loopafstand van het park zit je op het strand.


Bredene is een gezellig dorp, nog gezelliger als het seizoen is, denk ik, want er waren nu nog wel wat restaurantjes en winkeltjes gesloten. Maar Bredene ligt vlak tegen Oostende aan, met 10 minuutjes autorijden of met de Lijn zit je al in centrum Oostende en hier kun je geweldig goed shoppen en heerlijke wafels eten.


Oostende is een mooie stad met mooie, oude gebouwen en de haven natuurlijk!


Als je hier bent mag natuurlijk ook de Belgische chocolade niet ontbreken.


Na een dagje shoppen in Oostende is het heerlijk thuiskomen in het appartement. Even genieten in het ligbad en daarna heerlijk slapen. Na de goede nachtrust was het tijd voor een zelfgemaakt ontbijt met bubbels natuurlijk, hoe kan het ook anders!


Bredene heeft meerdere supermarkten, voor ieder wel wat wils. Supermarkten zijn niet echt op loopafstand, een bakkertje hebben we wel gevonden vlakbij de tramhalte, dus ook zo'n 15 minuutjes lopen vanaf het appartement.

Verder heeft Bredene nog hele mooie huizen staan uit de Belle Epoque tijd en is het een gezellige plaats om lekker te wandelen.
Wij hebben weer genoten van ons verblijf in Belgie. Belgiƫ is een heerlijk land met een heerlijk eigen taal en zij hebben Lay's Pepper and Salt and bramenjam van de Albert Heijn. Alleen hiervoor zouden we al emigreren, wij willen ook pepper and salt van Lay's en de bramenjam terug bij AH!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten