woensdag 25 november 2015

Kantoorstempels.nl

Edwin wil dolgraag zijn eigen fotowebsite beginnen en nu de website gebouwd is, is het wel handig om naamsbekendheid te krijgen. Mocht je een kijkje willen nemen www.dekkerfoto.nl ;-).

Dat betekent reclame maken en jezelf laten zien en daar kan een stempel heel handig bij zijn. Zelf kaartjes maken en die stempelen met alle benodigde info erop!

Dus gingen wij een kijkje nemen bij Kantoorstempels.nl. Zij hebben zoveel stempels niet te filmen. Kleine, grote, zwarte, groene of blauwe inkt. Stempels met een foto op de stempel of een afbeelding als stempel, het kan hier allemaal.

Wij hebben gekozen voor twee stempels. De eerste omdat wij die zo leuk vonden met de foto van onze trouwe viervoeter erop en de tweede omdat die een handig formaat heeft. Je stopt hem zo in je zak en zo heb je altijd je stempel bij je, met de benodigde info erop en niet geheel onbelangrijk, het logo!!

De eerste is de Colop Printer 20, met foto van Dika, onze hond.


Dit is de stempel die deze achterlaat:


Ten tweede de Colop Pocket stamp, handig om mee te nemen in tas of zak.


En dit is de stempel met eigen logo:


Ik vind 'm echt super!! Je bestelt de stempel, in ons geval maandagavond en je hebt de stempel woensdagochtend in huis, supersnelle levering dus en niet duur!

Dus mocht je een stempel nodig hebben of denken dat is wel handig, neem dan zeker een kijkje bij Kantoorstempels, het is de moeite waard!!