woensdag 4 november 2015

Goedkopebungalowsnederland.nl

Tijdens mijn zoektocht naar een leuk weekendje weg met de kinderen en hond, stuitte ik op Goedkopebungalowsnederland.nl.

Deze website heeft van alle grote bungalowparkenaanbieders, alle kortingscodes en acties op een rijtje staan. Ontzettend handig!!

Zo vond ik al een leuk weekendje naar het bos bij Roompot zoals Weerterbergen, helemaal prachtig nu met alle herfstkleuren in zijn volle pracht (toen ik er was, was het nog groen!):
Of wat te denken van een heerlijk weekendje kust zoals Park Zandvoort van Center Parcs:


Of Landal Duinmar in Noordwijkerhout tussen de bollenvelden en van hieruit zit je zo in Katwijk of Noordwijk:


Wij gaan wel een paar keer per jaar naar een bungalow met ons gezin, gewoon even lekker ertussenuit. Tijd voor elkaar en even ontspannen en in het voorjaar en zomer ook heerlijk buiten eten, geen stress, geen wekker, alleen tijd voor ontspanning, spelletjes e.d.:De kinderen vinden ook een speeltuin superleuk of zo'n subtropisch zwemparadijs is natuurlijk helemaal het einde of zomers een lekker buitenzwembad zoals hier: (de hond vond het zwembad ook reuze interessant ;-))


Je kunt natuurlijk ook een heerlijk weekend naar de Veluwe, zeker in het najaar interessant met het burlen van de herten, zoals hier in Landal Coldenhove:Nog een hele leuke aanrader, zeker nu met de Bungalowrace, Limburgse Peel Center Parcs met Sinterklaasavond. Ik heb gehoord dat de Sint zijn eigen huisje heeft met de Pieten, waar je stiekem naar binnen kunt gluren en kunt zien wat de Pieten nu de hele dag doen:


En als je er dan toch bent in die contreien, kun je meteen een kerstmarkt gaan bezoeken ook!!

Zoals je ziet inspiratie genoeg om een leuke bungalow te boeken, maakt niet uit welk jaargetijde, er even tussenuit is altijd genieten.

Dus kijk snel op goedkopebungalowsnederland.nl en check daar de kortingsacties en plan je volgende weekendje of midweek weg!!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten