vrijdag 27 november 2015

Op woensdag naar Sunset Boulevard

Onder het motto Breek de week op woensdag is de site Op Woensdag ontstaan. Je vindt hier bij geselecteerde restaurants uit Leiden en Bollenstreek en omgeving speciaal voor de woensdagavond een gerecht voor 10 euro of iets meer.

Wij gingen voor Sunset Boulevard in Katwijk aan de Boulevard.We werden meteen hartelijk ontvangen en naar ons tafeltje aan het raam gebracht. Superplaatsen in de zomer, nu was het al pikdonker buiten, dus van het strand en de zee niet veel gezien.

We begonnen met een voorgerecht. Ik had een Caesar salad met gamba's gebakken in knoflookolie en Edwin had een carpaccio.De carpaccio was heerlijk en de gamba's waren uitstekend, alleen de Caesar salad miste wat Parmezaanse kaas of er zat heel weinig op, had van mij wel wat meer gemogen, maar voor de rest subliem met de gamba's erbij.


Toen was het tijd voor het Woensdag gerecht: Steak van Runderbavette met gebakken champignons en een chili-roomsaus. We kregen een groot stuk vlees en mals en dat voor maar 11 euro!! We hebben gesmuld. Het vlees was perfect gebakken en supermals en veel, heerlijk voor ons carnivoren!


En natuurlijk kunnen de frietjes niet ontbreken!
Erbij hadden we een heerlijk glas wijn en helemaal vergeten te vragen, wat voor wijn we hadden. Deze paste perfect bij het hoofdgerecht!!


Dit heerlijke maal hebben we afgesloten met twee heerlijke toetjes. Edwin had de dame blanche.


En ik had de creme brulee, met een bolletje bananenijs en een kletskop en laten kletskoppen nou net mijn favoriete koekjes zijn!!


We hebben heerlijk gegeten, dus mocht je eens mee willen doen aan het Op Woensdag concept, ik kan je van harte Sunset Boulevard aanbevelen. Heerlijk eten en vriendelijk personeel en natuurlijk vooral zomers een superlocatie!

Wil je zien waar je nog meer superlekker en voordelig kunt eten op woensdag kijk dan naar Op woensdag. Ze hebben trouwens ook vaak acties op hun Facebookpagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten