zondag 18 september 2016

Eten bij Best Chinees Restaurant Beveren

Wij hebben gisteren gegeten bij Best. Na lang zoeken op de kaart (in het Belgisch staat het er net toch even iets anders dan in het Nederlands) kozen we voor het menu.

Het menu bestond uit een tomatensoep, een loempia en Chop Soy (het Nederlandse Tjap Tjoy).

We kwamen om 18.20 uur binnen en werden hartelijk ontvangen. We gingen uiteindelijk om 21.30 uur weg. Voor het mooie te lang gezeten helaas.

We begonnen met de tomatensoep. Die was lekker, maar erg waterig en niet heel zoet, maar was wel bomvol gevuld met allerlei groenten.

We hadden hele kleine kommetjes en dachten bij het zien van de kommetjes, dat is erg weinig. Totdat ze de soep kwamen serveren en toen kregen we ineens een hele pan soep op tafel. Die kregen we niet op, want dat was erg veel.


Na lang wachten kwam toen de loempia. Nou als je die zag liggen op het bord.... Dat was al een avondmaal op zich!! De loempia was gigantisch! En deze was ook tot de nok toe gevuld met groenten en kipreepjes en erg smakelijk!


Hierna kwam de Chop Soy en eigenlijk konden we al geen boe of bah meer zeggen, zoveel hadden we al gegeten.

Van de Chop Soy kregen we ieder een schaal. Ik denk dat we aan 1 schaal met z'n twee├źn al teveel hadden gehad. We hebben in ieder geval gegeten wat we nog konden en ook dit was weer erg lekker en knapperig vooral ook!


Bij het afrekenen wordt hier ook automatisch gevraagd of je de restjes mee naar huis wilt nemen en deze worden dan in mooie aluminium bakjes gedaan en in een plastic zak. Heel goed initiatief vind ik!

Ik kan dit restaurant qua eten en vriendelijkheid van de bediening zeker aanraden, maar qua snelheid zou ik dit restaurant niet snel aanraden. Wij hebben langer dan drie uur gezeten voor een standaardmenu en eigenlijk is dat veel te lang.

Maar de porties zijn enorm en het eten is lekker, dus mocht je hier willen gaan eten, zorg dan dat je de rest van de avond vrij bent en kunt genieten van het eten en van je gezelschap!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten