vrijdag 23 september 2016

Tasty Comedy

Gisteren zijn wij naar Tasty Comedy geweest op de Pier in Scheveningen. De locatie is natuurlijk echt geweldig!! Wij hadden de pech dat wij samen met een hele grote groep naar binnen liepen (de touroperators) en hierdoor de hostess voorbijliepen en toen we dus eindelijk binnen waren, moesten we weer terug om ons tafelnummer op te vragen.

Wij bleken tafel nr. 25 te hebben. Dit was een hoge tafel, met een bank tegen het raam aan en aan de zijkanten van de tafel hoge krukken. We keken recht op het podium en we hadden aan de achterkant prachtig uitzicht. Ze hebben een concept dat heet shared dining. Dit betekent dat als jij met minder dan vier personen boekt, dat jij bijna altijd met vreemden aan tafel zit. Nu hadden wij het uitzonderlijke geluk gisteren, dat wij onze tafel helemaal alleen voor ons zelf hadden, wat een luxe!!

Je wordt ontvangen met stokbrood, botertje en olijfolie en de hostess van jouw tafel komt zich voorstellen en alle drankjes moet je via haar bestellen. Deze zijn vrij aan de prijzige kant, dus pas op hoeveel je bestelt!

Na een openingswoord van Tom Sligting, kwam het voorgerecht. Helaas was Jorgen Raymann er niet, onze dochter had zich daar erg op verheugd. Voorgerecht waren meerdere hapjes, zoals zalm, broodsticks, kip in aubergine en biet. Erg lekker en smaakvol vooral de zalm.

Hierna kwam de eerste stand up comedian, te weten Wouter Monden. Wouter is erg grappig en deed het erg leuk. Tom praat trouwens de hele avond aan elkaar en is ook echt wel grappig.

Daarna kwam een soepje met spekjes en croutons om de soep een beetje op te vrolijken.Na de soep kwam de tweede stand up comedian, Vincent Geers. Vincent is ook wel grappig, maar komt redelijk onzeker over en daardoor misschien iets minder grappig dan Wouter.

Het hoofdgerecht bestond uit een stoofschotel met aardappel, tomaatjes, wortel en andere groenten en voortreffelijke stukken kip! Hiernaast rijst, die ze bij ons vergeten waren, maar bij navraag kwamen ze die wel meteen brengen en in zuur gelegde groenten!


De stoofschotel was zalig, probeer ook de sambal die je erbij krijgt, is wel pittig, maar wel heel erg lekker! Wij hoefden gelukkig niets te delen met anderen, ik snap dat als jij met vreemden aan tafel zit, het eten uit een pan wat moeilijker is!!

Na het hoofdgerecht kwamen beiden komedianten nog een keer en als uitsmijter Jeff Hess, die geen stand up komedie deed, maar meer een typetje. Ik heb gehuild van het lachen, wat een geweldige man!

Het toetje was simpel, een kwark die je op smaak kon maken met stukjes appel of aardbeienjam. Daarnaast een hazelnootpastabol met nootjes en een stukje cake.

Het eten wordt allemaal uitgeserveerd, bij een gerecht waren ze ons vergeten. Ze zouden eigenlijk gewoon een vast patroon moeten hebben, wie welke tafel serveert, dan kunnen ze er ook nooit eentje vergeten!


We hebben heerlijk gegeten, veel gelachen en hadden prima plaatsen al krijg je op het laatst wel een redelijk koude rug van de ramen. Het was jammer dat de beide boegbeelden (Jorgen en Ramon) niet aanwezig waren.

Je betaalt een hoop geld voor deze avond, daarnaast komen de drankjes er nog bij (wij hadden 4 drankjes p.p., gewoon fris en een normaal biertje en koffie toe voor 3 personen en betaalden 50 euro) en dan komt ook nog de parkeerkaart erbij, die kost 9,50 euro. Wel een aanrader om deze hier te kopen en niet af te rekenen in de parkeergarage, want dan ben je gewoon duurder uit! Ik persoonlijk vind het een hoop geld alles bij elkaar.

De avond begon rond 19.00 uur en rond 23.30 uur was de avond afgelopen, best een lange zit, maar door al het geklets en grappen heb je dat niet echt door. We hebben al met al wel een hele leuke avond gehad!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten